جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ

  • کد خبر: ۵۹۸۸۲
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ
«اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
شهرآرارنیوز - فضای کار همیشه درحال دگرگونی  است، اما با وجود همه این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیه مان نداریم، همچنان که در همه شغل‌ها و اتاق‌های کار دنبال یافتن نقشمان در غار زندگی هستیم. تغییرات عمده از فضای کار سنتی به فضای کار مدرن و از فضای کار حقیقی به فضای کار مجازی، ضرورت ناگزیر تحولات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و مانند این‌ها در عصر حاضرند و کسی منکر تأثیرات گسترده آن‌ها بر هویت، زندگی و روابط انسان قرن بیست ویکم نیست.
 
شاید مهم‌ترین تغییری که در زندگی بیشتر شاغلان ایجاد شده است، کم رنگ شدن مرز بین زندگی شخصی و کاری باشد. گوشی‌های هوشمند و دسترسی تمام وقت به دنیای مجازی و رسانه‌های اجتماعی اعتیادآور، تفکیک ساعات کاری و غیرکاری بیشتر ما را در عمل ناممکن کرده است. حتی اگر محل کارمان مجهز به دستگاه ساعت زنی باشد، کمتر کسی در برابر وسوسه بررسی کردن مدام گوشی همراهش که پیام‌های لحظه‌ای از اقصی نقاط زندگی غیرکاری را به او می‌رساند، مقاومت می‌کند. از آن سو به نظر می‌رسد دوران شیرین «روز کاری ات را پشت در خانه جا بگذار»، مدت هاست به پایان رسیده است. همان ابزار وفادار همیشه همراه، پای همکار و موکل و دانشجو و مشتری و ارباب رجوع را به آشپزخانه و حمام و اتاق خواب بیشتر ما باز کرده است.

مدیریت روابط انسانی در فضای کار، حفظ تمرکز و نظم کافی هنگام دورکاری ها، کنارآمدن با قواعد و قوانین کاری‌ای که گویی روزانه پابه پای پیشرفت‌های فناوری و جابه جایی رسانه‌های ارتباطی تغییر می‌کنند، گذر از دست انداز‌های ارتباطی که با به حاشیه راندن مکالمات حضوری در فضا‌های کار مجازی و نیمه مجازی سر بر آورده اند و رهایی از انزوای دیکته شده از سوی هنجارمند رسمی و خشک بعضی فضا‌های کار مدرن، فقط بخشی از مشکلات دنیای کار امروزی است. «اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->