شهرآرارنیوز - فضای کار همیشه درحال دگرگونی است، اما با وجود همه این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیه مان نداریم، همچنان که در همه شغلها و اتاقهای کار دنبال یافتن نقشمان در غار زندگی هستیم. تغییرات عمده از فضای کار سنتی به فضای کار مدرن و از فضای کار حقیقی به فضای کار مجازی، ضرورت ناگزیر تحولات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و مانند اینها در عصر حاضرند و کسی منکر تأثیرات گسترده آنها بر هویت، زندگی و روابط انسان قرن بیست ویکم نیست.
شاید مهمترین تغییری که در زندگی بیشتر شاغلان ایجاد شده است، کم رنگ شدن مرز بین زندگی شخصی و کاری باشد. گوشیهای هوشمند و دسترسی تمام وقت به دنیای مجازی و رسانههای اجتماعی اعتیادآور، تفکیک ساعات کاری و غیرکاری بیشتر ما را در عمل ناممکن کرده است. حتی اگر محل کارمان مجهز به دستگاه ساعت زنی باشد، کمتر کسی در برابر وسوسه بررسی کردن مدام گوشی همراهش که پیامهای لحظهای از اقصی نقاط زندگی غیرکاری را به او میرساند، مقاومت میکند. از آن سو به نظر میرسد دوران شیرین «روز کاری ات را پشت در خانه جا بگذار»، مدت هاست به پایان رسیده است. همان ابزار وفادار همیشه همراه، پای همکار و موکل و دانشجو و مشتری و ارباب رجوع را به آشپزخانه و حمام و اتاق خواب بیشتر ما باز کرده است.
مدیریت روابط انسانی در فضای کار، حفظ تمرکز و نظم کافی هنگام دورکاری ها، کنارآمدن با قواعد و قوانین کاریای که گویی روزانه پابه پای پیشرفتهای فناوری و جابه جایی رسانههای ارتباطی تغییر میکنند، گذر از دست اندازهای ارتباطی که با به حاشیه راندن مکالمات حضوری در فضاهای کار مجازی و نیمه مجازی سر بر آورده اند و رهایی از انزوای دیکته شده از سوی هنجارمند رسمی و خشک بعضی فضاهای کار مدرن، فقط بخشی از مشکلات دنیای کار امروزی است. «اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینهای درخشان دارند.