تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی جزئیات رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر اجرای نوروزی علی رهبری در روسیه
سرخط خبرها

معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ

  • کد خبر: ۵۹۸۸۲
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ
«اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
شهرآرارنیوز - فضای کار همیشه درحال دگرگونی  است، اما با وجود همه این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیه مان نداریم، همچنان که در همه شغل‌ها و اتاق‌های کار دنبال یافتن نقشمان در غار زندگی هستیم. تغییرات عمده از فضای کار سنتی به فضای کار مدرن و از فضای کار حقیقی به فضای کار مجازی، ضرورت ناگزیر تحولات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و مانند این‌ها در عصر حاضرند و کسی منکر تأثیرات گسترده آن‌ها بر هویت، زندگی و روابط انسان قرن بیست ویکم نیست.
 
شاید مهم‌ترین تغییری که در زندگی بیشتر شاغلان ایجاد شده است، کم رنگ شدن مرز بین زندگی شخصی و کاری باشد. گوشی‌های هوشمند و دسترسی تمام وقت به دنیای مجازی و رسانه‌های اجتماعی اعتیادآور، تفکیک ساعات کاری و غیرکاری بیشتر ما را در عمل ناممکن کرده است. حتی اگر محل کارمان مجهز به دستگاه ساعت زنی باشد، کمتر کسی در برابر وسوسه بررسی کردن مدام گوشی همراهش که پیام‌های لحظه‌ای از اقصی نقاط زندگی غیرکاری را به او می‌رساند، مقاومت می‌کند. از آن سو به نظر می‌رسد دوران شیرین «روز کاری ات را پشت در خانه جا بگذار»، مدت هاست به پایان رسیده است. همان ابزار وفادار همیشه همراه، پای همکار و موکل و دانشجو و مشتری و ارباب رجوع را به آشپزخانه و حمام و اتاق خواب بیشتر ما باز کرده است.

مدیریت روابط انسانی در فضای کار، حفظ تمرکز و نظم کافی هنگام دورکاری ها، کنارآمدن با قواعد و قوانین کاری‌ای که گویی روزانه پابه پای پیشرفت‌های فناوری و جابه جایی رسانه‌های ارتباطی تغییر می‌کنند، گذر از دست انداز‌های ارتباطی که با به حاشیه راندن مکالمات حضوری در فضا‌های کار مجازی و نیمه مجازی سر بر آورده اند و رهایی از انزوای دیکته شده از سوی هنجارمند رسمی و خشک بعضی فضا‌های کار مدرن، فقط بخشی از مشکلات دنیای کار امروزی است. «اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->